•  

RKVV DEN DUNGEN DANKT SPONSORS!

Op vrijdag 23 januari 2009 hield RKVV Den Dungen de “sponsornetwerkavond”! Het werd een uiterst zinvolle en gezellige bijeenkomst. Fijn voor de vereniging en vermakelijk voor de sponsors.

De actieve sponsorcommissie van de Dungense voetbalvereniging presenteerde een leuk, ontspannen en passend programma. De aanleiding voor deze avond was tweeledig. RKVV Den Dungen wenste het vernieuwde sponsorbeleid te presenteren, maar toch vooral ook met een gezellig avondje de vele sponsors dank te zeggen.

Voorzitter Mari van Grinsven mocht bij het welkom heten van de gasten dus meteen ook een dankwoord spreken. “Bestuur, leden en vrijwilligers zullen –los van de individuele tegenprestaties- ervoor zorgen dat sponsors het aantrekkelijk blijven vinden zich aan te sluiten bij de voetbalclub. Onze voetbalclub heeft een goede naam in onze eigen gemeente, maar ook ver daarbuiten. Wij zullen er alles aan blijven doen jullie bedrijfsnamen op een waardige manier te blijven uitdragen”, hield de voorzitter de begunstigers voor.

Nadat de sponsorcommissie een korte en heldere presentatie van het sponsorbeleidsplan had verzorgd, schetste gastspreker Wiljan Vloet, hoofd Jeugdopleiding bij PSV, aan de hand van het thema “Ondernemen is topsport” de harde wereld van het profvoetbal. Resultaten gaan voor alles. Vloet verloochende zijn afkomst (hij werd gevormd in de hulpverlening) overigens niet. Sociale en fatsoenlijke omgangsvormen dienen de basis voor succes te zijn. Gelukkig doet deze stelregel bij een amateurvereniging als Den Dungen, waar gemoedelijkheid en zakelijkheid hand in hand gaan, nog steeds opgeld.

Andy Marcellissen (bekend van Henk Huppelschoten, de weerman van Omroep Brabant) zorgde vervolgens voor de vrolijke noot. Als “coach van het veteranenelftal” kreeg hij de lachers op zijn hand.

Hoofdtrainer Jan van Grinsven verrichtte tot slot de trekking van de loterij, waarna het gezelschap van sponsors nog even gezellig bijeen bleef in het clubhuis.

De organiserende sponsorcommissie is er prima in geslaagd de banden met de sponsors aan te trekken en een mooie basis te leggen voor de toekomst. RKVV Den Dungen weet zich gesteund door een groot aantal ondernemers. Bestuur en leden zijn hen hiervoor erkentelijk. Ook in de toekomst –op weg naar een nieuw sportpark- hoopt de club op hen te mogen rekenen.

Diegenen die geïnteresseerd zijn in de sponsormogelijkheden bij de Dungense voetbalvereniging, kan hiervoor terecht op de website www.rkvvdendungen.nl Een fraaie en overzichtelijke sponsorbrochure is hier tevens op te vragen.

Nog enkele feiten en bedankjes: In totaal hadden zich van de 121 uitgenodigde sponsors 102 gasten aangemeld. Uiteindelijk woonden 67 sponsors en 11 afgevaardigden van RKVV de bijeenkomst bij. De sponsorcommissie spreekt een woord van dank uit aan:

* Alle sponsoren

* Kees en Ellie Broeren en personeel van “de Lange Jan”

* Wiljan Vloet voor het betoog over “Sport en ondernemen” en zijn anekdotes

* Andy Marcelissen voor zijn voordracht als “coach van het veteranenelftal”

* IFSP voor het schenken van 2 entreekaarten voor de wedstrijd NAC-AZ

* FC Den Bosch en Jan v.Grinsven voor het schenken van een wedstrijdshirt met handtekeningen spelers, 4 entreekaarten thuiswedstrijd naar keuze

* Maikel van Doorn van " Maido Music " voor het beschikbaar stellen geluidsapparatuur

* RKVV Den Dungen voor het schenken van 2 wedstrijdballen, 3 fleecetruien en 1 trainingspak

* Bestuur en leden sponsorcommissie

De aanwezigen hebben deze geslaagde sponsoravond als zeer positief ervaren. Wat ons betreft is het de aanzet tot een nieuw en gezond sponsorbeleid bij RKVV Den Dungen.

Meer informatie: sponsor.php

Terug naar het overzicht