•  

Lady’s Fashion Night in Clubhuis De Lange Jan

Vrijdag 20 maart 2009 aanvang 20.00 uur

Organisatie: selectie rkvv Den Dungen i.s.m. DIJA Fashion & Claudia BodyFashion

Op vrijdag 20 maart organiseren onze heren van Den Dungen 1-2 een unieke lady’s avond in clubhuis De Lange Jan. De organisatie heeft twee Topkledingzaken uit Den Dungen warm gekregen voor het presenteren van hun nieuwste heren-, dames-, kinder-, lingerie- en badmodecollectie.

Diverse spelers van de selectie zullen voor de eerste keer de catwalk betreden en gaan hun beste beentje voorzetten. Daarnaast zal ook het vrouwelijke personeel van clubhuis De Lange Jan kleding gaan showen en wordt de modeshow geopend door jeugdleden van onze eigen voetbalvereniging. Een meer dan 2,5 uur durende modeshow zal in een rap tempo worden gepresenteerd aan onze vrouwelijke gasten. Daarnaast worden de dames in stijl ontvangen in een warm en sfeervol clubhuis.

Naast de modeshow hebben we nog enkele leuke verrassingen in petto en na afloop van de show is er een z.g.n. afterparty.

De voorverkoop toegangskaarten a € 3,50 per stuk inclusief een welkomstdrankje, start op donderdag 19 februari 2009. De eerste 2 weken zijn deze kaartjes alleen te koop voor eigen leden. Dus ben er snel bij, koop een kaartje voor je partner, vriendin, echtgenote en verras haar met deze Lady’s Fashion Night.

Op 2 maart 2009 gaan de kaarten in de vrije verkoop en zijn dan ook bij de twee kledingzaken te verkrijgen in Den Dungen. Er is een beperkte oplage van slechts 120 kaarten.

Dus ben er snel bij want op = op! ONLY LADY’S

Kaarten a € 3,50 zijn te koop vanaf donderdag 19 februari 2009 in Clubhuis De Lange Jan (barpersoneel)

Terug naar het overzicht