•  

Carnaval

De eerstvolgende belangrijke activiteit die op het programma staat, heeft niets met sport te maken. Toch zal voor menigeen, die deelneemt aan het Brabantse volksfeest dat carnaval heet, een goed uithoudingsvermogen van grote waarde zijn. De liefhebbers kiezen ervoor zich zo’n vijf dagen op rij in het feestgewoel te storten.

Zoals aangegeven doet ook onze voetbalclub mee met Carnaval. Zaterdag a.s. zal in ons clubhuis de gezelligheid de boventoon voeren als carnavalsvierende voetballers en aanhang elkaar daar ontmoeten. Conditioneel hoeven onze voetballers zich geen zorgen te maken. Ze zijn goed getraind en al onze leden hebben de houding eensgezind met elkaar en anderen op te trekken. Sport verbroedert, maar deze zegswijze doet ook opgeld voor het carnavalsfeest.

We wensen alle feestvierders van harte een mooie tijd toe. Mocht u andere plannen hebben voor het komend weekend dan wensen we u ook daarmee veel ontspanning toe. Op woensdag na de party gaan we stevig aan de slag met onze trainingen. We dienen namelijk goed voorbereid aan de eerstvolgende wedstrijden te beginnen. Vol aan de bak gaan we in het eerste weekend van maart een inhaalprogramma afwerken.

Inmiddels is bekend gemaakt dat de afgelaste wedstrijden van zondag j.l. inmiddels ingehaald moeten worden, dus een verzoek om het programma zoals opgenomen in dit clubblad en op de website goed te volgen.

Terug naar het overzicht