•  

Carnavalsopwérmer voor jong en oud.

Op zaterdag 21 februari a.s. wordt bij RKVV Den Dungen wederom een echte onvervalste Carnavalsopwérmer georganiseerd voor al onze leden in het clubhuis De Lange Jan.

De commissie nevenactiviteiten is druk bezig om voor iedereen (jong en oud) er een leuke en aantrekkelijke middag van te maken. Het clubhuis zal worden omgetoverd tot een sfeervolle carnavalskermis waarbij dit jaar nieuwe spellen worden toegevoegd aan de bestaande.

Onze jongste jeugdleden(D-E-F en mini’s) zijn van harte welkom om 14.00 uur en krijgen een leuke middag in carnavaleske sferen aangeboden. Iedereen wordt dan ook verwacht in Carnavalskleding want het thema deze keer is CARNAVAL. Voor gezellige muziek wordt gezorgd en de leukste, gekste, mooiste zal worden beloond met een leuke attentie.

Daarna zijn vanaf 16.00 uur onze oudere jeugdleden, seniorenleden en supporters van harte welkom. Ook voor hen hebben we een leuke middag in petto waarbij het spoelbakduiken en bierschuiven niet mag ontbreken. Omstreeks 19.11 uur komt er een einde aan deze heerlijke onvervalste voetbalopwérmer. Daarom schrijf deze middag in je agenda, jullie zijn van harte welkom in ons sfeervolle clubhuis.

Dresscode: Carnavalskleding

Terug naar het overzicht