•  

Nieuws uit de bestuurskamer..

Arbitrageplan:

Het bestuur heeft een vanuit Wedstrijdzaken opgesteld arbitrageplan vastgesteld. In dit arbitrageplan wordt aangegeven hoe vanuit de commissie Wedstrijdzaken inhoud kan worden gegeven aan het verbeteren van de situatie rondom verenigingsscheidsrechters.

Om voor nu en in de toekomst over voldoende gekwalificeerde scheidsrechters te kunnen beschikken, zal er de komende tijd de nodige aandacht besteed worden aan dit onderwerp en aan de vrijwilligers die zich geroepen voelen deze belangrijke taak uit te voeren. Begeleiding van en aandacht voor onze scheidsrechters speelt hierbij een belangrijke rol. In de komende maanden zal vanuit de commissie Wedstrijdzaken de uitvoering van dit beleidsplan ter hand genomen worden.

U leest en hoort er de komende tijd meer over. Mocht nu al uw interesse gewekt zijn, schroom dan niet even contact op te nemen met een van de leden van de Commissie Wedstrijdzaken. De contactadressen staan op de website.

Nieuw bestuurslid:

We zijn verheugd te kunnen melden dat Geert Mutsaars zal toetreden tot het bestuur. Tijdens de laatste algemene ledenvergadering hebben de leden toestemming gegeven om gedurende het seizoen het bestuur uit te breiden met een negende bestuurslid.

Aan Geert zal in de komende maanden de leiding van de commissie Wedstrijdzaken worden overgedragen. Dit is vanwege zijn huidige taak als wedstrijdsecretaris van de jeugd geen onbekend terrein voor hem.

We zijn verheugd dat deze echte clubman –die al het nodige werk voor onze club verricht- de verantwoordelijkheid van bestuurslid op zich wil nemen. Wij zijn ervan overtuigd dat het hem goed af zal gaan!

Geert, welkom in het bestuur, veel succes, maar bovenal veel plezier met het verenigingswerk!

Terug naar het overzicht