•  

Onderhoudsploeg van start!

De onderhoudsploeg van RKVV bestaat op dit moment uit negen leden. Allerhande klussen die een relatie hebben met gebouwen, terreinen en materialen zullen door deze groep vrijwilligers worden uitgevoerd. Vorige week werd –in aanwezigheid van vier bestuursleden- in een plezierige en functionele bijeenkomst het officiële startsein gegeven.

Door allerlei omstandigheden was onze maandagmorgenploeg zo gering van aantal geworden dat uitbreiding dringend gewenst was en een doorstart noodzakelijk. Twee nog zittende leden zijn aangevuld met zeven heren die inmiddels het reguliere arbeidsproces verlaten hebben. In het verleden waren zij allen lid van onze voetbalvereniging.

Door zich opnieuw te binden aan onze vereniging snijdt het mes aan twee kanten: voordeel voor de vereniging en een zinvolle vrijetijdsbesteding voor de vrijwilligers.

Voor onze voetbalvereniging worden op vrijwillige basis allerlei hand- en spandiensten verricht, zodat veiligheid en hygiëne op het sportpark gewaarborgd blijven. Bovendien zet men zich in voor een deugdelijk materiaalbeheer en bewaakt men de kwaliteit van de speelvelden. De komende tijd zal men komen tot een adequate verdeling van werkzaamheden.

Uitgangspunt hierbij is dat de vrijwilliger zelf bepaalt welke taken het best bij hem passen, welk werk individueel dan wel gezamenlijk uitgevoerd gaat worden en wat de tijdsinvestering is. Hartelijk welkom aan onze onderhoudsploeg.

In een van de komende Groen Witters stellen wij hen graag aan u voor.

Terug naar het overzicht