•  

We praten met elkaar! -> Kaderavond.

We ontvingen de mededeling dat er op 27 april a.s. een kaderavond georganiseerd wordt. Een kaderavond? Het klinkt in de tijd van high management, organisatieverbetering en efficiencyslagen misschien wat oubollig. Het is –en daarmee bent u allen hopelijk gerust gesteld- een avond om als voetbalmensen van gedachten te wisselen.

Kader staat vooral voor een grote groep betrokken leiders en trainers die zo ongeveer dagelijks bezig zijn onze leden te motiveren en te stimuleren Kaderleden zijn de drijvende krachten binnen onze vereniging, Het bestuur wil graag verantwoording afleggen over de manier waarop we denken het goed te doen bij voetbalclub Den Dungen, maar we willen vooral ook luisteren naar leiders en trainers om te horen of het allemaal nog beter kan. We streven naar kwaliteit en daar hebben de mensen waarom het draait een grote inbreng in. Als je elke week bereid bent om met een voetbalteam op stap te gaan en daaromheen het nodige te organiseren om het die spelers naar de zin te maken, ben je goud waard voor een club.

Er worden sponsoravonden, vrijwilligersbijeenkomsten en supportersfeesten georganiseerd. Voor dit moment gaat het om een uurtje bijpraten over onze doelstelling (het blijft mooi senioren en jeugd voetballend bezig te zien!), verantwoording af te leggen en gezamenlijk ideeën uit te wisselen hoe het allemaal nog beter kan! Het moet de hardwerkende man of vrouw die met de “voet in de modder staat” goed doen, zijn of haar woord kwijt te kunnen.

Het bestuur verheugt zich erop u allen te begroeten op 27 april a.s. Aanvang 20.00 uur. Uitnodigingen en agenda volgen.

Iedereen is –zoals we gewend zijn bij onze club- van harte welkom!

Terug naar het overzicht