•  

Den Dungen verslaat Oisterwijk en vraagt om wat hulp voor plaats tien.

BOXTEL - Den Dungen won met 2-1 en is dicht bij de nacompetitie en ODC houdt nog een klein kansje op de titel.

Den Dungen-trainer Jan van Grinsven verzocht de trainer van Oisterwijk na afloop van de 2-1-overwinning, vriendelijk doch dringend zijn mannen hun best te laten doen volgende week. "Jullie spelen nacompetitie, door een periodetitel, dus kan je de ploeg maar beter vast op scherp zetten", gaf Van Grinsven hem mee. Maar natuurlijk was het ook eigen belang. Want Oisterwijk treft SVSSS, de enige concurrent van Den Dungen voor plaatst tien en dus nacompetitie. Den Dungen zelf heeft eigenlijk één punt nodig, maar SVSSS staat op drie punten en moet hoe dan ook winnen.

De wedstrijd van vorige week tegen ODC (3-2 verlies) had zijn sporen nagelaten bij Den Dungen. Thomas van Lokven zat gisteren zijn eerste van twee wedstrijden schorsing uit tegen Oisterwijk. Ook ontbraken vaste waarden als Jaap Wonders, Dennis van der Aa, Ted van Lokven.

Wat A-junioren en jongens van het tweede moesten dat gemis opvangen. Het pakte boven verwachting goed uit. Den Dungen speelde gedreven en liet met strijd zien nog te geloven in het ontlopen van degradatie. Wilhelmina versloeg RWB en zo bleek nacompetitie het hoogst haalbare. Rens Broeren tekende voor 1-0 en Nicky van Lamoen maakte Den Dungens tweede door een corner in één keer binnen te draaien. Sifi Assouiki scoorde snel tegen en een benauwd slotkwartiertje volgde voor Den Dungen. De paal stond een tweede treffer van Oisterwijk in de weg.

bron: website Brabants Dagblad

Terug naar het overzicht