•  

De laatste ronde.

Komend weekend gaan we voor de jeugd en de senioren (uitgezonderd Den Dungen 1) het seizoen 2008/2009 afsluiten.

Zowel zaterdag als zondag zal in het teken staan van de laatste competitiewedstrijden en de gezellige afsluitingen. Veel prijzen wisten we niet te behalen, maar van groter belang is dat onze leden ook nu weer in teamverband op een uiterst gezellige en sportieve manier hun voetbalhobby wisten te bedrijven. We kenden geen extreme buitensporigheden. Al onze teams vertegenwoordigden onze vereniging op waardige wijze en dat zal onder andere onze sponsors deugd doen.

Twee van onze pupillenteams, de E-3 en F-4, kwamen wel als beste uit de voorjaarsreeks. Naast het gebruikelijke feestje is voor hen ook de eretitel “kampioen” weggelegd. Proficiat!

Een staartje krijgt de competitie nog wel voor ons eerste elftal, omdat we ervan uitgaan nacompetitie te gaan spelen. Om alle risico’s rondom directe degradatie uit te sluiten, dient komende zondag dan wel minimaal een punt gehaald te worden. Aan de werklust en de juiste instelling ontbrak de afgelopen wedstrijden zeker niet, dus wat dat betreft zit het wel goed. We gaan ervoor!

Uiteraard houden we u op de hoogte van de verrichtingen van onze hoofdmacht. We leven met zijn allen mee en staan achter onze jongens! Afhankelijk van het programma zal er dan na volgende week zeker nog wel een keer een Groen Witter uitgebracht gaan worden. Veel plezier allemaal tijdens de seizoenafsluiting.

Terug naar het overzicht