•  

Zaterdag 23 mei: Jeugdvoetbalclinic i.s.m. selectie

Op zaterdag 23 mei wordt in samenwerking met de Staf en Selectie van rkvv Den Dungen een groots opgezette voetbalclinic georganiseerd voor alle kinderen van RKVV Den Dungen spelend in de Mini’s, F-jeugd, E-jeugd en D-jeugd.

In totaal kunnen 170 jongeren deelnemen en worden door onze eigen selectiespelers getrakteerd op een heuse voetbalclinic. Als tegenprestatie, wil de huidige selectie zo de jeugd van Den Dungen bedanken voor het spelen van hun voorwedstrijd voorafgaand bij iedere thuiswedstrijd van onze hoofdmacht. Het brengt elke keer weer een leuke sfeer met zich mee en daarvoor dank.

Hoofdtrainer Jan van Grinsven, de selectie en de commissie nevenactiviteiten zijn gestart met hun voorbereidingen om er deze zaterdag een geweldig voetbalfeest van te maken.

Daarom noteer alvast in jullie agenda zaterdag 23 mei 2009 aanvang 10.00 uur op Sportpark Jacobskamp.

Om alles goed te kunnen regelen willen wij graag z.s.m. weten hoeveel kinderen deelnemen aan deze leuke voetbal dag. Wij vragen jullie dan ook om je zo snel mogelijk per e-mail aan te melden vóór 9 mei a.s. op het volgende e-mail adres annieverbeek@hotmail.com.

Wees er dan snel bij, schrijf je in, want deze voetbalclinic mag je niet missen.

Terug naar het overzicht