•  

Wisselend einde van het seizoen 2008/2009.

Op het moment dat onze overige seniorenteams feestvierend het seizoen aan het afsluiten waren, was iedereen die enige betrokkenheid heeft met ons eerste elftal in mineur.

Want zondagmiddag werd het voor onze hoofdmacht vanwege een verliespartij noodzakelijk om alsnog een beslissingswedstrijd te gaan spelen om nog recht te kunnen ontlenen aan de nacompetitie. We zijn weliswaar aanbeland in de tijd van afsluitingen en afscheid nemen, maar om na een seizoen de derde klasse al vaarwel te zeggen, lijkt ons erg snel. Onze buren uit Sint Michielsgestel behaalde de titel (onze felicitaties!) in de derde klasse C.

Of wij volgend seizoen daarin nog mogen acteren, zal de komende weken blijken. Het eerste cruciale duel hierin staat voor komende zondag geprogrammeerd.

Iedereen die Den Dungen een warm hart toedraagt, zal erbij willen zijn en hoopt op een goede afloop. Tijdens de laatste officiële competitieronde werd er afscheid genomen van spelers en begeleiders die hun voetbalcarrière beëindigen. In dit verband ging er in ons clubhuis rond het middaguur - in aanwezigheid van alle lagere seniorenelftallen- de nodige aandacht uit naar onze clubscheidsrechter Gerard Kastelijn. Na een imponerende scheidsrechtersloopbaan (zo’n slordige 35 jaren leidsman!) heeft “de Kas” besloten zijn fluit aan de wilgen te hangen! Als scheidsrechterplanner –regelmatig was hij zelf nog actief- zorgde hij ervoor dat op zondagmorgen de seniorenteams over een scheidsrechter konden beschikken. Afgelopen zondag floot hij zijn laatste wedstrijd!

Lovende woorden van de voorzitter, bloemen en een attentie van Wedstrijdzaken en een luid applaus van de aanwezigen vielen de scheidende arbiter ten deel! “Kasje”, bedankt!

Vanaf volgende week bekijken we van week tot week –afhankelijk van de resultaten van ons eerste elftal- of er een clubblad uitgebracht zal worden. In ieder geval kunnen al diegenen die nog mededelingen hebben voor de rest van het lopende seizoen –of wellicht al voor het seizoen dat komen gaat- hun kopie nu nog insturen.

Voor het laatste nieuws kunt u natuurlijk ook altijd onze website www.rkvvdendungen.nl raadplegen.

Terug naar het overzicht