•  

JEUGDVOETBALCLINIC zaterdag 23 mei

Zaterdag 23 mei a.s. wordt in samenwerking met de technische staf en de selectiespelers van rkvv Den Dungen een groots opgezette voetbalclinic georganiseerd. Afgelopen week hebben alle jeugdspelers van rkvv Den Dungen alsnog een flyer meegekregen om zich in te schrijven voor de Jeugdvoetbalclinic. Dit kan nog tot donderdag 14 mei a.s. en het strookje kan worden afgegeven in het wedstrijdsecretariaat.

De Jeugdvoetbalclinic start ’smorgens om 10.00 uur en alle deelnemers worden om 09.45 uur verwacht op het hoofdveld voor een grootse muzikale opening. Verzoek aan alle spelers om vooraf om te kleden en op tijd aanwezig te zijn.

Hoofdtrainer Jan van Grinsven heeft 2 spelers uit de eigen jeugdopleiding, beide spelend in het eerste van FC Den Bosch bereid gevonden om deze ochtend aanwezig te zijn. Jordens Peters, verdediger en Brahim Zaari, 1e keeper van FCDB hebben hun medewerking toegezegd.

De Jeugdvoetbalclinic bestaat uit voetbalgerelateerde oefeningen en tussendoor worden strafschoppen genomen op verschillende Dungense doelverdedigers. Uiteindelijk moet dit resulteren in een grootse finale in vier verschillende leeftijdscategorieën. Uiteraard zal keeper Brahim Zaari dan het doel verdedigen. Omstreeks 12.00 uur staat de penaltybokaal finale geprogrammeerd.

Daarom noteer alvast in jullie agenda zaterdag 23 mei 2009 aanvang 10.00 uur op Sportpark Jacobskamp.

Terug naar het overzicht