•  

Afscheid consul tijdens vrijwilligersbijeenkomst .

Op zaterdag 30 mei 2009 worden alle bij de voetbalvereniging betrokken vrijwilligers tijdens een gezellig samenzijn bedankt voor hun inbreng in het afgelopen seizoen. Daar waar andere verenigingen en instellingen blijkbaar moeite hebben om voldoende mensen op de been te brengen om de hoeveelheid taken uit te voeren, mag RKVV Den Dungen zich nog steeds gelukkig prijzen de organisatie soepel draaiende te houden.

Veel mensen voelen zich thuis bij de voetbalvereniging, zowel als actief sporter als supporter of als vrijwillig uitvoerder van een verenigingsklus. Hoewel het meer dan de moeite waard is op enigerlei wijze bij een vereniging betrokken te zijn, dan nog blijft het getuigen van een lovenswaardige en positieve opstelling om de nodige uren van je vrije tijd hierin te investeren. Leden en bestuur zijn al die vrijwilligers dank verschuldigd en bieden hen graag een gezellig middagje aan.

Behalve de verkiezing van de vrijwilliger van het jaar staat er dit jaar nog een ander officiële gebeurtenis op het programma. Gerard Kastelijn neemt afscheid als consul vanwege het bereiken van de hiervoor van toepassing zijnde leeftijdsgrens. De consul van een vereniging functioneert onder verantwoordelijkheid van de KNVB als onafhankelijk keurder van de terreinen. Gerard heeft ervoor gekozen om dit afscheid (in aanwezigheid van een KNVB-afgevaardigde) bij onze vereniging te vieren.

Wij zijn ervan overtuigd dat alle vrijwilligers tijdens de vrijwilligersbijeenkomst even op gepaste wijze aandacht hebben voor Gerard. Het “Kasje” blijft na zijn afscheid als consul gelukkig nog wel een zeer betrokken vrijwilliger waar we zowat dagelijks een beroep op kunnen doen.

Allemaal veel plezier toegewenst tijdens de vrijwilligersbijeenkomst!

Terug naar het overzicht