•  

Grandioze Voetbalhappening Jeugdvoetbalclinic

Onder stralende weersomstandigheden heeft afgelopen zaterdagmorgen de jeugdvoetbalclinic plaatsgevonden georganiseerd door de staf / selectie van rkvv Den Dungen. Het uitvoerend comité had ervoor gezorgd dat alle perfect was georganiseerd en zo konden maar liefst 112 opgetogen kinderen genieten van een groots opgezette voetbalhappening. Na de muzikale opening en welkomstwoord aan de FCDB spelers Jordens Peters en Brahim Zaari, kon de jeugdvoetbalclinic van start gaan. Een bijna complete selectiegroep DD1, keurig in het zwart gestoken namen de groepjes kinderen onder hun hoede en in een strak schema werden maar liefst 12 voetbalgerelateerde spellen afgewerkt. De temperatuur steeg met het uur en de dames Rita en Annie hadden het druk met de catering maar zorgden ervoor dat niemand iets tekort kwam.

Omstreeks 12.00 uur hadden alle 12 groepen het circuit doorlopen en kon men zich gaan opmaken voor de finale penalty schieten. Na een spannende finale op Brahim Zaari 1e keepers van FC den Bosch waren omstreeks 12.30 uur de winnaars bekend.

Omdat een aantal selectiespelers en technische stafleden hadden aangegeven na dit seizoen te stoppen was er tijdens de finale een moment gekozen om afscheid te nemen. Voorzitter Mari van Grinsven sprak lovende woorden richting de spelers Mike Hellings, Bart Biemans, Brian vd Steen, Ruud van Berkel en Roel Wonders. Door deze spelers wordt nu een mooi voetballend tijdperk afgesloten en allen gaan hun kunsten op een lager niveau invullen. Ook Marco van Hamond, Freek van Zandvoort en Hans van der Loo namen afscheid van de selectie. Aanvoerder Peter Verhoeven sprak namens de selectie zijn grote waardering uit naar allen en reikte de gebruikelijke bloemen, cadeaus en het ingelijste groene shirt uit. Onder een warm applaus van het in grote getallen opgekomen publiek namen spelers en leiding waardig afscheid.

Hierna was het tijd voor de huldiging van de 4 penalty winnaars en allen werden op de foto gezet met Jordens Peters en Brahim Zaari. Alle kinderen kregen nadien nog een herinneringsmedaille uitgereikt door de selectiespelers. Daarna werd er voor alle medewerkers een uitgebreide lunch geserveerd in het clubhuis en zo kwam aan deze warme jeugdvoetbalclinic een heel mooi einde.

Dank aan alle selectiespelers, technische staf en hoofdtrainer Jan van Grinsven

Dank aan Annie, Rita, Mari S, Dennie, Bas en Theo

Dank aan onze fotograaf Giel, binnenkort worden de foto’s op de website gepubliceerd.

Terug naar het overzicht