•  

Met de bus naar Loon op Zand

Oproep aan alles wat een groen-wit hart heeft. Komende maandag gaan onze jongens in een alles of niets wedstrijd uitmaken of ze nog een jaartje langer in de 3e klasse C mogen voetballen. Daarbij kunnen onze jongens alle steun gebruiken die maar mogelijk is en daarom gaan we het gehele groen-witte legioen mobiliseren. Met de gehele club gaan we zondag achter onze jongens staan en we verwachten veel van onze Dungense (jeugd) leden dan ook massaal langs de lijn in Loon op Zand. Wederom gaan we voor onze jeugdleden e.e.a. organiseren. Eigen vlaggen, toeters, trommels en bellen worden aangeraden mee te brengen en deze zijn van harte welkom. Er is contact met NOAD over het spelen van een voorwedstrijdje en beide verenigingen zullen zorgen voor een geweldige ambiance.

Bij winst speelt Den Dungen volgend seizoen wederom in de 3e klasse en daarom gaan we gezamenlijk met de bus naar Loon op Zand. Een bus met de mogelijkheid om 75 a 80 personen te vervoeren zal om 12.30 uur klaar staan waarna de reis richting Loon op Zand gaat. Iedereen wordt van harte uitgenodigd om deze reis gezamenlijk mee te maken. Er is in de bus ruimte gecreëerd voor onze jeugdleden. Gelieve vooraf wel even kenbaar te maken of je gebruik maakt van deze gratis service: aanmelden bij Hans van Lieshout 06 - 53131230.

Indien ons eerste elftal maandag wint en haar verblijf in de 3e klasse C veilig stelt willen we dat op een gepaste wijze vieren. Wij nodigen dan ook alle leden, jeugdleden, ouders, supporters en sponsors uit om rond 17.30 uur naar de Majorcabar te komen om onze jongens op een grandioos ontvangst te trakteren. De verwachting is dat omstreeks 18.00 uur de bus daar zal arriveren.

Accommodatie:

v.v. Uno Animo

Sportpark de Klokkenberg

Klokkenlaan 27

5175 NV LOON OP ZAND

0416-362424

Terug naar het overzicht