•  

Op weg naar de finale!

Aan het eind van een bewogen voetbalseizoen volgt de ene na de andere finale! Niet alleen op voetbalgebied, maar ook rondom allerlei nevenactiviteiten zijn de hoogtepunten het vermelden waard. Het is alom bekend dat er bij onze voetbalvereniging naast het voetbal volop ruimte is voor andersoortig ontspanning. Het gehele jaar door zijn de mensen van de nevenactiviteitencommissie in de weer om de goede sfeer binnen de vereniging te bewaren en verder uit te bouwen. Volop plezier was er tijdens de seizoenafsluiting in het eerste weekend van mei, genieten was het voor alle deelnemers tijdens het pupillenweekend. Alle vermoeidheid op de “day after” ten spijt, het moet ouders goed doen te zien hoe hun kinderen een weekendje buitenhuis beleven onder de gemotiveerde en bezielende leiding van het vaste “weekendcomité” en onze eigen kaderleden. Het pupillenweekend is een manier om kinderen op jeugdige leeftijd met sport en de sociale aspecten van het verenigingsleven in aanraking te laten komen. Hulde aan al diegenen die hun vrije tijd opofferden om er speciaal voor onze pupillen weer een geweldige happening van wilden maken. En dank aan allen die deze activiteit financieel mogelijk maakten.

Een hoogtepunt beleefden de jongste voetballers opnieuw toen men in het afgelopen weekend tijdens een voetbalclinic “les” kreeg van de “grote jongens van onze selectie”! Er wordt nog maar al te vaak voorbij gegaan aan het feit dat kinderen opkijken tegen eerste elftalspelers! Gelukkig hebben wij een hoofdtrainer en selectiespelers, die het een eer vinden om ook voor onze jongste leden op voetbalgebied iets te betekenen! De voetbalclinic was fantastisch! Vele ouders en jeugdleden genoten. Maar evenzo de spelers van de selectie! Goed werk mannen!

Aan het eind van een seizoen zijn dit allemaal echte hoogtepunten of finales! De belangrijkste wedstrijd voor ons eerste elftal volgt echter op 1 juni a.s. Een goed resultaat betekent dat we volgend seizoen opnieuw in de derde klasse mogen spelen. Het is iedereen wat waard! Dat bleek ook maar weer eens uit de geweldige publieke belangstelling die er in Tilburg was vanuit Den Dungen. Het blijft boeiend te zien hoe sporters en supporters de (amateur)voetbalsport beleven. Het blijft vooral ook genieten te ervaren dat zoiets rondom RKVV Den Dungen op een positieve manier gebeurt. De finalewedstrijd voor lijfsbehoud wordt vast een spannende en hopelijk ook boeiende en aantrekkelijke partij. Ongeacht de afloop zullen alle betrokkenen steun zoeken bij elkaar. Elkaar troostend of feestvierend. Wij gaan uit van de laatste gedachte en wensen daarbij spelers en begeleiding veel succes!

Terug naar het overzicht