•  

Supporter Jan Mulders overleden

We ontvingen het droevige bericht dat Jan Mulders op 25 juni 2009 plotseling is overleden. Jan was jarenlang supporter van RKVV Den Dungen. Hij werd 72 jaar.

Jan raakte ooit betrokken bij de voetbalvereniging als sponsor van het eerste echte veteranenteam wat binnen de vereniging actief was. De veteranen van weleer droegen de shirts van het toenmalige bouwbedrijf Groenendaal-Mulders. Behalve sponsor was Jan ook nog een fervent aanhanger van het team, waardoor hij op een gezellige manier binding kreeg met de voetbalclub. Hij sloot zich ook aan bij de Supportersclub van RKVV Den Dungen, waarvan hij nog steeds lid was.

De meeste Dungense voetballiefhebbers zullen Jan kennen als een van de mannen van het groepje wat oudere supporters dat op zondag trouw paraat is om ons eerste elftal aan te moedigen. Rustig plaatsnemend op de tribune, onder de rust gezamenlijk op tijd naar de koffie en tegen het einde in aangepast tempo -in spanning het voetbal volgend- op weg naar de uitgang van het sportpark. Jan leefde mee, maakte her en der een praatje, sprak soms zijn ongerustheid uit over de afloop , maar bleef geloof en vertrouwen houden in zijn team en de club. Langs de lijn voelde hij zich in zijn element. Hij stelde zich bovendien ook nog eens dienstbaar op naar zijn voetbalmaten door mede voor het vervoer te zorgen bij uitwedstrijden en op een plezierige manier met zijn collega supporters om te gaan. Een man waarop je kon rekenen! Voetbalvereniging Den Dungen en de “seniorsupporters” zullen hem gaan missen.

Jan, namens de Voetbal- en Supportersclub, dank je wel voor de manier waarop je onze verenigingen tot steun was! De mensen die het dichtst bij hem staan- waaronder zijn voetbalvrienden- en in het bijzonder zijn vrouw, kinderen en naaste familie wensen wij sterkte toe bij dit zware verlies.

Terug naar het overzicht