•  

Doelpuntenactie Den Dungen 1

De “doelpuntenactie” is in het afgelopen seizoen zo succesvol verlopen, dat we er graag een vervolg aan geven. De doelstelling “extra middelen binnen halen voor de jeugd” heeft inmiddels concretere vormen aangenomen. Er wordt een voorstel uitgewerkt om met de uit de “doelpuntenactie” verworven inkomsten een bijdrage te leveren aan de aanschaf van een pannaveld (miniveldje waarop door de jeugd “straatvoetbal”wordt gespeeld).

De doelpuntenactie is een initiatief van de selectie dat uitgevoerd wordt onder verantwoordelijkheid van de Sponsorcommissie.

Deelnemers aan de actie betalen voor elk doelpunt dat het 1e elftal van R.K.V.V. Den Dungen in een competitiewedstrijd scoort minimaal € 0,50. Uiteraard is men vrij om per doelpunt met een hoger bedrag in te schrijven. Spelers en stafleden betalen voor elk doelpunt dat tijdens reguliere competitie van 22 wedstrijden tegen krijgt een bedrag van € 0,50.

Aan de ene kant een stimulans voor het 1e elftal om zoveel mogelijk doelpunten te scoren en zo min mogelijk tegen te krijgen en aan de andere kant wil de selectie iets terug doen voor onze jeugd.

In de komende weken zullen potentiële deelnemers benaderd worden door leden van de sponsorcommissie. We hopen –zeker gelet op de mooie doelstelling van deze actie- op vele positieve reacties te mogen rekenen. In ieder geval bij voorbaat dank aan allen die de doelpuntenactie ook in 2009/2010 tot een succes gaan maken!

Terug naar het overzicht