•  

Faillissement kleding- en materiaal leverancier IFSP sports.

Vorige week is het bestuur en de sponsorcommissie verrast met het nieuws dat IFSP sports op 18 augustus faillissement heeft aangevraagd. IFSP sports was de hoofdleverancier van RKVV Den Dungen voor kleding en voetbalmateriaal.

Medio mei 2008 zijn we als vereniging een 5-jarig contract aangegaan met IFSP sports. Tijdens de aflopende periode hebben wij met IFSP op een prettige samengewerkt. We vinden dan ook spijtig om dit nieuws te horen. Binnen de sponsorcommissie wordt een speciale werkgroep opgericht welke de afhandeling van het faillissement gaat oppakken. Tevens zal deze werkgroep een advies uitbrengen richting het bestuur hoe we als vereniging in de toekomst verder willen gaan met de aanschaf van kleding en materialen.

Voor de korte termijn heeft het faillissement geen negatieve gevolgen. Er zijn al afspraken gemaakt met diverse leveranciers met betrekking tot de huidige en toekomstige bestellingen. Hiermee is de continuïteit voor de komende periode gegarandeerd op basis van dezelfde afspraken, prijzen en garantiebepalingen!

De geplande kledingverkoop op 11 en 12 september zal dan ook gewoon doorgaan.

Zodra nadere informatie beschikbaar is, zullen we dit via de Groen-Witter en website communiceren.

Sponsorcommissie RKVV Den Dungen

Terug naar het overzicht