•  

Commissie Nevenactiviteiten breidt zich uit?

Zoals je wellicht weet beschikt rkvv Den Dungen over een actieve commissie nevenactiviteiten. Sinds jaar en dag worden er naast het voetballen diverse leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud. De commissie heeft de laatste jaren diverse bestaande activiteiten in een nieuw jasje gegoten en is ook gestart met het organiseren van de z.g.n. clubavonden. De commissie heeft daarnaast op zondag bij thuiswedstrijden van Den Dungen 1 een belangrijke taak op zich genomen door het organiseren van jeugdvoorwedstrijdjes. Ook de opvang van de pupil van de week heeft het voor zijn rekening genomen. Dit alles zorgt hopelijk voor meer sfeer rondom thuiswedstrijden van onze hoofdmacht. Naast al het vlaggenvertoon draagt de commissie zorg voor de omroeper/speaker en zorgt voor muzikale ondersteuning daar waar nodig is.

De commissie bestaat op dit moment uit 6 leden (Rita, Annie, Jeannette, Dennie, Bas en Theo) en zij bieden met veel plezier de diverse activiteiten aan.

Omdat enkele leden hadden aangegeven toe te zijn aan verandering zijn we afgelopen maanden intensief gaan zoeken naar uitbreiding. Annie Verbeek had echter te kennen gegeven dat ze na vele jaren, het stokje graag wilde overdragen aan anderen. Annie vanaf deze plaats, bedankt voor je inzet/inbreng en we zullen je missen. Onze zoektocht naar nieuwe leden bleek niet zonder resultaat want woensdag 14 oktober j.l. tijdens de commissievergadering mochten we vijf nieuwe leden verwelkomen.

Bianca Broeckx, Yvonne Vogelaars, Anja Schuurmans, Werner Maas en Jeroen Lambooij zijn toegetreden tot de commissie nevenactiviteiten en daar zijn we zeer blij mee. We zijn echter nog steeds op zoek naar uitbreiding, het liefst met nog vier leden. Vooral op de zondagen kunnen we enige ondersteuning goed gebruiken. Als dit verhaal je aanspreekt en je het leuk vindt om samen met anderen een activiteit te organiseren of te ondersteunen, dan ben je van harte welkom. Neem gerust contact op met een van onze commissieleden of bel 06-36262793.

Terug naar het overzicht