•  

PRATEN OVER VOETBAL.

In nogal wat sportprogramma’s wordt tegenwoordig uitgebreid over voetbal gesproken. De analytici proberen elkaar de loef af te steken in het produceren van technische volzinnen over het beoefenen van de voetbalsport. Als praten over volksport nummer een als doel heeft het voetbal te promoten, dan is daar niets mis mee, als het leidt tot gewauwel dan kan de brenger van de boodschap zelf beter een balletje gaan trappen. Praten over voetbal doen we ook binnen ons eigen clubje. Iedere betrokkene probeert vanuit zijn of haar eigen invalshoek een mening te geven. Het kan daarbij gaan over verschillende facetten van het verenigingsleven. Specifiek de technische kant van het spel, de sfeer of organisatie van de club of de houding van onze spelers kunnen ter sprake komen. Het mag worden toegejuicht dat er bij een voetbalvereniging over voetbal of voetbalmensen gesproken wordt.

Het is tenslotte onze hobby waarover we in alle openheid wetenswaardigheden willen delen. Discussiëren, vergaderen, van gedachten wisselen of zomaar wat buurten over voetbal doen we binnen onze club met de idee een positieve impuls te geven aan de vereniging, het team of de individuele speler. Vanuit die gedachte blijft het mooi om met elkaar over “het Dungense voetbal” te praten.

Op maandag 2 november a.s. ontmoeten we elkaar voor een bespreking over voetbal bij RKVV Den Dungen in de algemene ledenvergadering.

Terug naar het overzicht