•  

Nieuwe opzet Sportquiz goed bevallen!

Afgelopen donderdag is het activiteiten seizoen geopend met een spetterende sportquiz. De organisatie had deze keer voor een geheel andere opzet gekozen en maakte tijdens de quiz gebruik van elektronische apparatuur. Na enkele dagen lobbyen en bellen waren we verzekerd van voldoende deelnemers en dus kon de sportquiz doorgaan. In een druk bezocht clubhuis kregen de deelnemers een groot aantal vragen voorgeschoteld waarbij ze kennis en snelheid moesten zien te combineren. Alle seniorenteams waren aanwezig inclusief A1-A2, supportersclub en medewerkers clubhuis. Maar liefst 17 teams gingen met elkaar de strijd aan en quizmaster Dennie had vier rondes nodig om te komen tot de tien beste. De grote verrassing tijdens de voorrondes waren de vertegenwoordigers van het vierde elftal. Leon en Sjors scoorden uitstekend maar ook de supportersclub, Hans en Koen lieten zich regelmatig horen en volgden op korte afstand. Onder het toeziende oog van het strenge jurylid Bianca werden de voorrondes in een rap tempo afgewerkt en omstreeks 22.30 uur konden we ons gaan opmaken voor de grote finale.

Daarin kwamen uit: 1e, 3e, 4e, 5e, 7e, 9e,10e, A1, supportersclub en het clubhuis. In de finale begonnen alle teams weer op nul en na wederom een spannende vragenronde hadden we een winnaar. Hans Heesakkers, onze nieuwe voorzitter van de supportersclub en partner Koen Plieger gingen met de hoogste eer strijken. Goede tweede waren het 7e elftal met Bas en Willie en op de derde plaats eindigden het 1e elftal met Martijn en Ted.

Terugkijkend op de sportquiz kunnen we stellen dat de nieuwe aanpak goed is bevallen en voor herhaling vatbaar is. Voor degene die er niet bij waren, helaas je hebt een zeer gezellige avond gemist. Volgend jaar krijgt je opnieuw de kans om mee te doen. Helaas moet je nu weer 12 maanden wachten op de volgende editie.

Met dank aan alle enthousiaste deelnemers, dank aan Kees, Marlou en Bianca E voor de goede bediening en dank aan de organisatie Bianca B, Theo en Dennie.

commissie nevenactiviteiten

Terug naar het overzicht