•  

Jaarlijkse ledenvergadering 2 november.

Op maandag 2 november a.s. om 20.00 uur zijn alle leden uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering.

Dat de leden van een vereniging een belangrijke stem hebben tijdens deze bijeenkomst blijkt wel uit de statuten. Daarin is namelijk onder andere bepaald “dat aan de Algemene Ledenvergadering in de vereniging alle bevoegdheden toekomen, die niet door de wet of de statuten aan het bestuur zijn opgedragen”. Het bestuur van RKVV Den Dungen neemt die zeggenschap van leden serieus en wil dan ook -naast het afleggen van verantwoording over het gevoerde algemene en financiële beleid- graag luisteren naar voorstellen, opmerkingen en ideeën van de leden. Ook al heb je niets te melden, dan nog stellen we jullie aanwezigheid op prijs. Openheid van zaken geven en zich verantwoorden doet het bestuur graag aan een breed publiek. Nou zijn jaarvergaderingen in het algemeen niet de meest druk bezochte bijeenkomsten. Toch hebben jullie allen een meer dan goede reden om de komende ledenvergadering wel te bezoeken.

Naast de formele agendapunten, die in een vlot tempo zullen worden afgewerkt, nemen we namelijk ook afscheid van twee zeer gewaardeerde bestuursleden. Peter van den Heuvel en Marcel van Krieken leggen namelijk hun bestuursfunctie neer en zullen het op prijs stellen na afloop van de vergadering nog even met jullie terug te kunnen blikken op hun bestuurswerk.

Welkom allemaal!

Terug naar het overzicht