•  

Zaken op orde.

Onze voetbalvereniging heeft haar zaken op orde. Dat bleek tijdens de algemene ledenvergadering waar het bestuur verantwoording aflegde over het in het voorbije seizoen gevoerde beleid en uitleg gaf over de voorgenomen plannen. RKVV Den Dungen is een financieel gezonde vereniging die in omvang qua ledenaantal nagenoeg hetzelfde blijft, maar wel steeds meer mensen aan zich bindt. Familieleden, ouders van jeugdleden, supporters en sponsors vinden het plezierig bij de voetbalclub betrokken te zijn om er op amateurniveau de voetbalsport te volgen. Het doet goed te mogen constateren dat zoveel mensen zich thuis voelen bij onze vereniging en daarin naast de dagelijkse beslommeringen een leuke hobby vinden. Het bestuur is zich bewust van de sociaal maatschappelijke functie die een vereniging heeft. Met de medewerking van een groot aantal vrijwilligers wordt vanuit een degelijke organisatiestructuur het primaire proces aangestuurd.

Naast het spelen van de wekelijkse competitiewedstrijden wordt ernaar gestreefd zoveel mogelijk teams twee keer per week te laten trainen. Met sport plezier beleven bij de voetbalvereniging is hierbij het motto. Onze visie sluit prima aan bij het beleid wat de overheid (ook op lokaal niveau) voert in het kader van “bewegen”.

En naast de dagelijkse gang van zaken zijn we uiteraard –in nauwe en constructieve samenwerking met de korfbalvereniging, de damesvoetbalclub en de gemeente- nog steeds bezig met de realisatie van het nieuwe sportpark dat voorzien is voor het seizoen 2011/2012.

Terug naar het overzicht