•  

Succesvolle missie toegewenst!

Normaliter besteden we in het clubblad geen aandacht aan de werkzaamheden van onze leden. Ook niet als dat werk zich afspeelt in het buitenland. Voor Luuk Spierings willen we echter een uitzondering maken, want dit zeer gewaardeerde lid van onze vereniging begint deze week aan een wel heel bijzonder avontuur.

Luuk heeft aan het begin van het seizoen als keeper de overstap gemaakt van de A-junioren naar de selectie. In actie kwam hij tot dusver echter niet, omdat hij vanwege werkzaamheden de voetbalsport even op een laag pitje heeft moeten zetten. Luuk is namelijk militair bij de Nederlandse landmacht en wordt deze week uitgezonden naar Afghanistan.

Het heet een vredesmissie te zijn, maar het is alom bekend dat dit werk ook niet geheel van gevaar ontbloot is. Luuk heeft echter een bewuste keus gemaakt en fysiek en mentaal goed getraind en voorbereid gaat hij samen met zijn maten ver van huis en onder moeilijke omstandigheden hulp verlenen.

Wij wensen Luuk een veilig en zinvol verblijf toe in Uruzgan en een behouden thuiskomst. Ook het “thuisfront”wensen we sterkte en kracht toe. Vanuit onze voetbalclub zullen we de verrichtingen van Luuk nauwgezet blijven volgen!

Terug naar het overzicht