•  

Vol verwachting ……

De komende weken gaan de kinderharten sneller kloppen. Sint Nicolaas is weer in het land en dat betekent dat we even in de ban zijn van schoenzetterij, hoort wie klopt daar kinderen en het Sinterklaasjournaal. De spanning die het spel van de Sint en zijn Pieten voor de kinderen met zich meebrengt zal ver uitstijgen boven de wedstrijdspanning die er rond een voetbalwedstrijd hangt. Zolang er echter sprake is van gezonde spanning zal er geen afbreuk gedaan worden aan de kwaliteit van de betreffende activiteit.

Dat geldt dus ook voor het Sinterklaasfeest. Het is zaak de goedgelovigen in de juiste stemming te brengen voor dit zo belangrijke kinderfeest. Bij onze voetbalclub is de combinatie van sport en Sintviering hiervoor uiterst succesvol gebleken. De Sint heeft aangekondigd op woensdagmiddag 25 november a.s. samen met zijn Pieten een bezoek te brengen aan de trainingen van de jongste pupillen. Gewoon lekker trainen dus, maar daarnaast ook even genieten van de Sinterklaassfeer en een passend cadeautje. Een speciale aankondiging voor de Sintviering komt van de commissie Nevenactiviteiten.

Vol verwachting zijn we overigens ook naar de eerstvolgende succesvolle wedstrijd van ons eerste elftal. We hopen na het inhaal- en bekerprogramma van komend weekend een week later de competitie te hervatten en nog voor de winterstop de broodnodige punten te pakken.

Terug naar het overzicht