•  

Afgelastingen en naderende winterstop.

Afgelastingen: wanneer de KNVB niet tot een algehele afgelasting besluit, kan het toch zijn dat de velden op ons sportpark onbespeelbaar zijn en tot afgelasting besloten moet worden. Consul Marcel van Krieken draagt hiervoor de eindverantwoordelijkheid. Hierover vindt altijd nauw overleg plaats met functionarissen van Wedstrijdzaken en Faciliteiten. Bij het afgelasten van trainingen wordt nadrukkelijk gekeken of de veiligheid van spelers niet in het geding is. Bovendien moet het afwerken van de training ook nog meerwaarde hebben. Bij ondergelopen of bevroren velden, bij storm en onweer zal de consul (bij onze vereniging speelt de consul ook bij het afgelasten van trainingen een rol) in overleg treden met de verantwoordelijke trainers om de doorgang te bepalen. Het zal duidelijk zijn dat bij de beoordeling van het laten doorgaan van de trainingen de leeftijd van de spelers meespeelt. Bij senioren en hogere junioren zullen de grenzen ruimer liggen dan bij de C-junioren en pupillen.

Door besluiten te nemen in goed overleg en op basis van het gebruik van het gezonde verstand zal er over en weer begrip zijn voor het annuleren van trainingen en wedstrijden. Het uitgangspunt blijft wel om zoveel als mogelijk trainingen doorgang te laten vinden.

Winterstop: de winterstop is vastgesteld voor maandag 21 december 2009 tot en met zondag 10 januari 2010. Behoudens voor de selectie van Den Dungen 1-2-3 vinden er dan geen trainingen en wedstrijden plaats.

Gelieve rekening te houden met de volgende afspraken:

• De laatste training voor de lagere senioren wordt afgewerkt op donderdag 17 december 2009.

• De laatste training voor E-F-pupillen voor de winterstop wordt gehouden op woensdag 16 december a.s.

• Voor alle jeugdteams en senioren geldt wel dat het programma van 19/20 december geraadpleegd dient te worden, omdat er inhaalwedstrijden worden gepland!

• De trainingen voor alle senioren- en jeugdteams worden hervat in de week van 11 januari 2010.

• Het voetbalprogramma wordt hervat in het weekend van 16 en 17 januari 2010.

Informatie over nevenactiviteiten in de winterstop wordt verstrekt door de Commissie Nevenactiviteiten.

Terug naar het overzicht