•  

Na Carnaval weer vol aan de bak.

Het moet voor spelers en begeleiders een verademing geweest zijn om na een noodgedwongen winterpauze afgelopen weekend weer in competitieverband een balletje te mogen trappen. Vorst en sneeuw leidden in de maand januari en de eerste zondag van februari tot onbespeelbare velden. Gelukkig maar konden we weer aan de slag en de diverse teams deden dat met wisselend succes. U leest er uiteraard alles over in de met veel bezieling geschreven wedstrijdverslagen.

Door het uitvallen van de diverse wedstrijdprogramma’s zal het vanaf de week na carnaval tot aan het einde van de competitie een uitermate druk programma worden. Vanzelfsprekend worden alle inhaalrondes vol geboekt en zal er daar waar mogelijk zelfs een “dubbel” worden afgewerkt. Maar we moeten het eerst nog een weekendje zonder amateurvoetbal doen. Het carnaval staat op het programma. Ook bij onze vereniging wordt hier aandacht aan besteed en krijgen leden en kader op zaterdag de gelegenheid om in het clubhuis in een carnavaleske ambiance alvast in de juiste stemming te geraken.

Na het carnaval gaan we volop in training om ons voor te bereiden op de rest van het seizoen. Zoals gezegd wordt het voor alle teams een overvol programma waar er voor menigeen uitermate veel belang gehecht moet worden aan een goede afloop. Met inzet en beleving (ons jeugdig eerste elftal gaf afgelopen zondag het goede voorbeeld!) en met een goede voorbereiding hopen we op een succesvol vervolg van de competitie.

In de week van Carnaval wordt er geen Groen Witter uitgebracht.

Terug naar het overzicht