•  

Ter herinnering aan Wim van Grinsven.

Ons bereikte het droevige bericht dat op 5 maart 2010 Wim van Grinsven op 81-jarige leeftijd is overleden. Wim is destijds betrokken geraakt bij RKVV Den Dungen, omdat alle zes zijn zoons er voetbalden. In de tachtiger jaren werd hij bestuurlijk actief bij de vereniging door gedurende vijf seizoenen de functie van voorzitter te vervullen.

Tijdens zijn zittingsperiode spande hij zich samen met zijn medebestuursleden erg in om speelvelduitbreiding op het huidige sportpark te realiseren. Nadat Wim zijn functie als voorzitter had neergelegd bleef hij nog volop werk voor de voetbalclub verrichten. Zo gaf hij leiding aan een werkploeg voor de schoonmaak van de kleedlokalen en nam hij de verantwoordelijkheid op zich om samen met het “Groen-Witter-team” wekelijks in eigen beheer het clubblad te vervaardigen.

Wim is de voetbalvereniging altijd blijven volgen. In de laatste jaren zagen we hem samen met zijn vrouw weer regelmatig langs de lijn. Nu vervulde hij de rol van supporter van zijn kleinkinderen, die zowel in de selectie als in de diverse jeugdteams actief zijn en als volger van zoon Jan die als hoofdtrainer bij de voetbalclub betrokken is.

Wim, bedankt voor het vele en goede werk dat je voor de voetbalvereniging verricht hebt. We zullen je missen op het voetbalveld! In onze herinnering blijf je voortleven als een sociaal bewogen man, als een fijn en goed mens!

Terug naar het overzicht