•  

DEN DUNGEN 4 KAMPIOEN!

Op het moment dat FC Twente als de kampioenen van de vaderlandse competitie met de bus richting het oosten van het land togen, vertrok vanaf het sportpark Jacobskamp “de platte kar” voor spelers, begeleiding en aanhang van Den Dungen 4. Enkele uren eerder had de huldiging op het hoofdveld plaatsgevonden vanwege het feit dat deze “veteranen” in het seizoen 2009/2010 de beste in hun klasse waren. Na de kampioenen van de F-1 nu een welgemeend proficiat voor het vierde. Met dit kampioenschap hebben de spelers de nog immer aanwezige voetbalkwaliteiten nog maar eens geëtaleerd, maar ook de vereniging een dienst bewezen.

Het blijft in sportief opzicht natuurlijk mooi om het hoogste na te streven. Belangrijk is uiteraard ook dat de kampioenen kunnen terugkijken op een competitie die zonder noemenswaardige incidenten verlopen is, waarin sportiviteit voorop stond en waarbij het plezier in het voetbal alom aanwezig is.

Dat geldt vanzelfsprekend voor alle teams. Komend weekend gaat onze seniorenafdeling op een gezellige manier het seizoen afsluiten. Zoals bekend moet het eerste elftal aan het eind van de maand nog een keer aan de bak. Dat wordt nog een lastige klus, maar we vertrouwen op een goede afloop!

Terug naar het overzicht