•  

Harrie Gerrits overleden

Ons bereikte het droevige bericht dat op 3 mei 2010 -geheel onverwachts- Harrie Gerrits op 73-jarige leeftijd is overleden. Harrie, de vader van onze B-1 leider Rob en de opa van B-1 speler Danny, is in het verleden op allerlei vlak de Dungense voetbalvereniging van dienst geweest.

Zo was hij eind zestiger jaren (samen met wijlen Jan de Haas) leider van het 3e seniorenelftal. Bij wedstrijden van het eerste elftal verzorgde hij de loterij, je kon op hem rekenen bij bouwactiviteiten en voor het clubblad onderhield hij de contacten met de adverteerders. Ook is Harrie vele jaren betrokken geweest bij de jeugdafdeling als elftalbegeleider en trainer van junioren, pupillen en keepers. Met de nodige stelligheid en overtuiging droeg hij op een positieve manier de visie van de club uit.

Later werd Harrie KNVB-scheidsrechter. Ook deze hobby voerde hij met veel enthousiasme en inzet uit. Onze voetbalclub mocht daarvan nog tot in de beginjaren van 2000 profiteren, omdat Harrie bereid was als clubscheidsrechter voor de lagere senioren op te treden.

We danken Harrie voor het vele en goede werk dat hij voor RKVV Den Dungen heeft verricht. Ons medeleven gaat uit naar zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen. Wij wensen hen veel sterkte toe bij het dragen van dit verlies.

Terug naar het overzicht