•  

Vrijwilliger van het Jaar: De genomineerden

Komende zaterdag zal wederom de vrijwilliger van het jaar gekozen gaan worden. Diverse namen zijn er doorgemaild en uiteindelijk zijn er 3 goede kandidaten overgebleven.

Deze 3 genomineerden zijn:

Hemke van der Aa

Jarenlang leider, trainer van de F pupillen, weekenddienst medewerker, Organisator Pupillenkamp, Financiele man Blinde poule, Organisator van het vroegere 5e en latere 9e elftal. Grote man achter alle successen mbt Playbacks etc.

Jo Kappen

Jarenlang trouw supporter bij uit en thuiswedstrijden Den Dungen 1. Actief geweest in verschillende functies binnen de voetbalclub. Momenteel maakt Jo deel uit van de Maandagochtend ploeg waar hij ondanks zijn visuele handicap graag bij wil zijn. Een man met het juiste groen-witte hart.

Jeroen van de Doelen

Jeroen is op dit moment spelers / leider van het 5e elftal. Daarnaast maakt hij al 12 jaar deel uit van het vermaarde Pupillenkamp en is mede organisator van dit mooie evenement. Jeroen heeft door de jaren heen heel wat hand en spandiensten verleend aan de club. Jeroen heeft aangegeven na 12 jaar met het Pupillenkamp te willen stoppen.

Bij binnenkomst zaterdag 29 mei a.s. kunnen alle vrijwiligers hun stem uitbrengen.

dresscode: een beetje Oranje

Terug naar het overzicht