•  

Toine van Grinsven overleden

Wij zijn geschokt door het bericht dat op 31 mei 2010 Toine van Grinsven is overleden. Hij mocht slechts 51 jaren oud worden.

In de volksmond kennen we Toine beter als "d’n Halve Put", een naam die geassocieerd kon worden met zijn bedrijf. Hij was de grondlegger van tuincentrum d’n Halve Put. Vanuit dit bedrijf raakte Toine ook betrokken bij de voetbalclub. In de tijd dat zijn kinderen nog in onze jeugdteams actief waren, was hij namelijk maar liefst 8 jaren lang Jeugdsponsor van RKVV Den Dungen. Ook later bleef hij onze club een warm hart toedragen en met sponsorbijdragen financieel ondersteunen.

Behalve sponsor bij de vereniging was Toine gedurende de afgelopen jaren ook medebegeleider van het veteranenteam. In de drukte van zijn bedrijfmatige activiteiten vond hij onder andere bij de voetbalclub zijn ontspanning. Na de trainingen en wedstrijden vertoefde hij graag tussen zijn spelers om op een gezellige manier over het voetbal en de andere zaken in het leven van gedachten te wisselen.

De voetbalvereniging is Toine veel dank verschuldigd voor de steun die men in al die jaren mocht ontvangen. We konden als sponsor altijd op hem rekenen! Zeker de spelers en medebegeleiders van het tiende elftal zullen hem gaan missen in de persoonlijke contacten op het voetbalveld en daarbuiten.

Het is een hard gelag vroegtijdig afscheid te moeten nemen van deze energieke man. Wij wensen in het bijzonder zijn vrouw José, de kinderen en andere naast betrokkenen veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Terug naar het overzicht