•  

Kledingaanbieding Princen Sport tbv leden RKVV Den Dungen.

De afgelopen 2 seizoenen heeft de vereniging een kledingverkoop georganiseerd tijdens de start van een nieuw seizoen. Voor het aankomende seizoen is in overleg met onze kledingsleverancier Princen Sport gekozen voor een nieuwe opzet. Princen Sport heeft speciaal voor RKVV Den Dungen een kledingsaanbieding opgesteld welke direct kan worden gekocht in de winkel van Princen Sport.

Deze aanbieding bestaat uit: een compleet orgineel RKVV Den Dungen wedstrijd tenue (shirt, short, kousen), een Mundial trui en een Milan trainingspantalon. De kleding is voorzien van RKVV Den Dungen clublogo en eventueel initialen of rugnummers.

De prijs voor het complete pakket bedraagt 50,- voor Jeugd (tm maat 176) en 55,- voor senioren (vanaf maat S). Men heeft daarnaast nog de extra keuze om het pakket uit te breiden met een regenjack (jeugd 15,- en senioren 17,50).

Deze speciale aanbieding zal lopen van 15 augustus tm 1 oktober 2010. U kunt de kleding bekijken en passen in de winkel van Princen Sport (Graafseweg 62, Den Bosch).

Binnenkort zullen we kleding presenteren op de website en u voorzien van aanvullende informatie.

Met vriendelijke groet,

Sponsorcommissie RKVV Den Dungen

Terug naar het overzicht