•  

Seizoensovergang

Officieel is er aan het verenigingsjaar 2009/2010 op 30 juni j.l. een einde gekomen. Hulde aan de talrijke enthousiaste vrijwilligers die onze voetbalorganisatie draaiende hielden, dank ook aan al onze sponsors, de supportersclub en andere betrokkenen die onze vereniging tot steun waren.

In deze periode van het kalenderjaar, die de overgang vormt van het ene naar het andere seizoen, zijn we enerzijds bezig met het afwerken van zaken en anderzijds met de voorbereidingen op de nieuwe voetbaljaargang. Bestuur en commissieleden leggen in deze zogenaamde stille periode de basis om vanaf augustus weer gezamenlijk van onze voetbalhobby te kunnen genieten. Het resultaat van de inspanningen zal bijdragen tot een vlotte en soepele start van het nieuwe seizoen. Ongetwijfeld mogen we daarbij weer rekenen op de constructieve samenwerking met alle belanghebbenden.

Hoewel we op dit moment allen nog in de ban van het WK-voetbal zijn, richten wij ons in deze laatste uitgave van het clubblad vooral op de activiteiten die zich binnen onze eigen vereniging voltrokken en we leveren alvast informatie die belangrijk is voor het naderende seizoen. In de week van 30 augustus 2010 hopen we in de veertigste jaargang (!) met Groen Witter no. 1 weer bij u terug te zijn. Wij verwijzen u tot die tijd graag naar onze website die ook in de vakantieperiode geactualiseerd zal worden. Allen een fijne (vakantie)tijd toegewenst!

Terug naar het overzicht