•  

Maand mei geslaagde activiteitenmaand

De maand mei kenmerkt zich ook bij onze voetbalvereniging als een echte activiteitenmaand. Nou hebben wij door het jaar heen met onze actieve nevenactiviteitencommissie sowieso geen klagen over gezellige bijeenkomsten. In mei echter werden met het zeer geslaagde pupillenweekend, een goed georganiseerde jeugdvoetbalclinic, de seizoensafsluitingen voor jeugd en senioren en een in een buitengewoon prettige sfeer verlopen vrijwilligersdag successen geboekt. Gelet op de enthousiaste, positieve reacties en uitingen van dank en waardering mogen we constateren dat het met de goede sfeer en onderlinge verhoudingen wel goed zit binnen onze club.

Tijdens de vrijwilligersbijeenkomst -gehouden in een speciale oranje ambiance- werd dank gezegd aan alle vrijwilligers die onze vereniging in het seizoen 2009-2010 tot steun waren. Eervolle vermeldingen waren er voor Rita v.d. Aa, Henri van Bakel, Bas v.d. Veerdonk en Annie Verbeek voor vele jaren commissiewerk. Dank ook aan Jeroen v.d. Doelen voor zijn geweldige steun aan het pupillenweekend en aan Henri Broeren, Hein van Roy en Frank Verhulsdonk, die de door hen met veel bezieling uitgevoerde functie van teambegeleider neerlegden. De titel vrijwilliger van het jaar ging dit keer naar Hemke v.d. Aa. De aanwezigen hadden voor hem gekozen vanwege onder andere zijn jarenlange inzet als trainer (dit seizoen kampioen met F-1!) en begeleider, weekenddienst en organisator pupillenweekend.

Naast de door de vereniging georganiseerde activiteiten ondernamen ook de afzonderlijke teams initiatieven om door middel van uitstapjes en gezellige bijeenkomsten het voetbaljaar af te sluiten. Ook in het nieuwe seizoen zal er bij onze voetbalclub naast het voetbal voldoende ruimte zijn voor andere activiteiten ter verhoging van de sfeer en versterking van de onderlinge band.

Terug naar het overzicht