•  

Start voetbalseizoen 2010-2011

Gedurende de zomerstop hebben de voetballiefhebbers zich niet hoeven te vervelen. Vele uren zijn voor de buis doorgebracht om op voetbalgebied het neusje van de zalm te aanschouwen. Wie niet genoeg had aan de wedstrijden alleen werd ook nog getrakteerd op de nababbel van de analytici. Inmiddels is het betaald voetbal ook gestart en kan ieder zijn favoriete club weer volgen in het stadion en via de media. Overal en altijd maar weer voetbal! Verzadigd raakt de echte liefhebber niet. Dus wordt ook weer reikhalzend uitgekeken naar de voetbalactiviteiten bij ons eigen clubje.

Spelers willen na maanden rust graag weer aan de bak en de supporters zijn benieuwd wat het nieuwe seizoen gaat brengen. Met z’n allen trekken we weer richting Jacobskamp om in onze eigen vertrouwde omgeving actief of passief te genieten van hetgeen RKVV Den Dungen te bieden heeft. En dat is heel wat!

Ook in het nieuwe seizoen staan talloze vrijwilligers klaar om het onze leden en andere betrokkenen naar de zin te maken. Met z’n allen koesteren we het verenigingsleven waaraan we in ons dorp nog op een waardevolle wijze inhoud kunnen geven. In een ontspannen en gezellige sfeer kan men bij de voetbalclub zelf actief een balletje trappen, een drankje pakken in de kantine, positieve supporterskreten uitslaken, zomaar een praatje maken langs de lijn, voetbalvrienden ontmoeten of een vrijwilligersrol vervullen. Graag verwelkomen we u!

Zowel spelers als supporters wensen we veel sportiviteit en voetbalplezier toe in het nieuwe seizoen!

Terug naar het overzicht