•  

We draaien weer op volle toeren.

Nadat de standaardteams een week eerder aftrapten, rolde de bal in competitieverband afgelopen weekend ook voor de lagere seniorenteams en overige junioren- en pupillenelftallen.

Ook bij aanvang van dit seizoen hebben we gemerkt dat vanuit de diverse commissies weer buitengewoon goed werk verricht is. Er werd geïnvesteerd in diverse materialen voor trainingen en wedstrijden en alle teams staan er -met dank aan alle sponsors- weer buitengewoon netjes op. Er is het nodige werk verzet om terreinen en gebouwen weer in acceptabele staat te brengen, zodat we het op termijn te verlaten sportpark nog optimaal kunnen benutten. Wedstrijden en scheidsrechters zijn gepland en de week- en avonddiensten verrichten hun beheer- en toezichtaken weer als vanouds.

We draaien weer op volle toeren vanuit een adequate organisatiestructuur.

Uiteraard houden we u door middel van het clubblad en de website ook dit seizoen weer op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de vereniging. Het is wellicht even wennen dat de Groen Witter nu een keer per veertien dagen uitkomt, maar u kunt gewoon per dag bijzijn met het Dungense voetbalnieuws door voor actuele informatie een kijkje te nemen op www.rkvvdendungen.nl.

Terug naar het overzicht