•  

Commissie Faciliteiten vraagt aandacht voor “schoonmaak”.

Een groepje enthousiaste dames is bereid hebben gevonden om het schoonmaken van onze accommodatie ter hand te gaan nemen. De eerste resultaten daarvan zijn inmiddels al zichtbaar. Mirjam Hanegraaf coördineert de werkzaamheden van de schoonmaakploeg. Bij het opnieuw inhoud geven aan het schoonmaakprogramma vragen we wel de medewerking van alle gebruikers van onze gebouwen. Laat geen rotzooi voor een ander achter! De schoonmaakploeg zorgt ervoor dat de kleedlokalen dagelijks gepoetst worden en dat de sanitaire voorzieningen schoon zijn. Leden, trainers en begeleiders worden vriendelijk verzocht zich aan onderstaande afspraken te houden.

o Na trainingen en wedstrijden het vuilnis (bekertjes, flesjes, tape, etc.) in de daarvoor bestemde bakken en de kleedlokalen aanvegen en water met een trekker naar het putje afvoeren. Materiaal is daarvoor aanwezig!

Geen voetbalschoenen afspoelen onder de kraan of uitkloppen tegen de muren. Voor het reinigen van de schoenen zijn buiten de lokalen borstels aanwezig.

o Kaderleden nemen een leidende en toezichthoudende rol op zich. Bij het verlaten van de ruimte graag even controleren of het lokaal toonbaar achter gelaten wordt.

o Spreek elkaar aan op je schoonmaaktaken en help elkaar daarbij.

Mocht je aanvullende informatie willen, neem dan contact op met coördinator Mirjam Hanegraaf of met de eindverantwoordelijke man voor Faciliteiten Gerard van der Heijden.

We realiseren ons dat het in de verouderde gebouwen niet altijd meevalt om de zaak op orde te houden. Toch willen wij onze eigen leden, maar ook onze gasten graag de gelegenheid geven om in een hygiënische ruimte om te kleden en te douchen. Rotzooi opruimen is overigens niet alleen een norm die geldt bij onze voetbalclub. Ook op andere plaatsen in de samenleving mag van mensen verwacht worden dat men zich op dit gebied sociaal gedraagt. Zo hebben wij ook de afspraak wanneer we bij andere verenigingen op bezoek zijn geweest om ook daar het kleedlokaal netjes achter te laten.

Dank voor jullie medewerking!

Terug naar het overzicht