•  

Jeugdactiviteiteit; oude mobieltjes en inktcartridges gevraagd!

Het is alom bekend dat er bij onze voetbalclub naast het voetbal talrijke nevenactiviteiten worden aangeboden, zoals voetbalclinic, pupillenweekend, (zaal) voetbaltoernooien incl. een internationaal toernooi, zwemmen, Carnaval, Sinterklaas, Hemelrijk enz. De organisatie van deze activiteiten brengt uiteraard extra kosten met zich mee, maar onder andere door de inzet van onze vrijwilligers en de sponsorcommissie (dank aan de sponsors voor die extra donaties) slagen we er nog steeds in het contributiebedrag en de eigen bijdrage voor de leden zo laag mogelijk te houden.

Van tijd tot tijd zijn er echter ook extra acties vanuit de jeugdleden om door zelfwerkzaamheid gelden in te zamelen voor een of meerdere activiteiten. Zo ervaart men ook dat een en ander niet vanzelf gaat en dat er door extra inzet meer mogelijk is.

In dit kader is er aan de pupillen van de D1 en C1 gevraagd om oude mobieltjes en inkttoners/cartridges in te zamelen waar wij als club dan een kleine vergoeding voor kunnen krijgen. Deze gelden gaan dan naar de jeugd in zijn algemeenheid. De pupillen van D1 en C1 zijn daarvoor gevraagd, omdat zij deelnemen aan een internationaal toernooi in 2011. Dus als je een oud mobieltje en/of toners/cartridges hebt, geef die dan aan een speler van de D1 of C1. Zij zullen ook zoveel mogelijk mensen bevragen om deze spullen beschikbaar te stellen.

De oude mobieltjes en toners/cartridges kunnen door de pupillen van de D1 en C1, maar ook door alle andere leden, ingeleverd worden bij het wedstrijdsecretariaat op Jacobskamp.

Wij hopen dat vele mensen aan deze actie hun medewerking willen verlenen, waarvoor bij voorbaat dank..

Voetbalzaken RKVV Den Dungen

Terug naar het overzicht