•  

Voorjaarsvakantie

Inmiddels heeft de KNVB het officiële wedstrijdprogramma voor amateurs met een week opgerekt, hetgeen inhoudt dat pas half mei de laatste reguliere wedstrijden in competitieverband gespeeld gaan worden. De vele afgelastingen liggen ten grondslag aan dit besluit. Om verschoond te blijven van doordeweekse avondwedstrijden, die de nodige praktische problemen met zich meebrengen, zullen vanaf heden alle speelprogramma’ s benut moeten worden. Inclusief alle opgenomen inhaalwedstrijden, waarvoor zelfs feestdagen (o.a. Koninginnedag) kunnen worden benut! Veel voetballen dus de komende tijd!

Maar ondanks de druk die er op het programma gelegd wordt, zal er komend weekend tijd zijn voor feest in plaats van sport! Dan zullen de carnavalsvierders een andere volgorde kiezen en van feesten een sport maken..!! Komende week staat de voorjaarsvakantie, ook wel krokusvakantie genoemd, op de kalender! Met recht kan deze onderbreking van school of werk dit keer ook carnavalsvakantie genoemd worden. Hoe dan ook, even geen voetbal, maar wel optochten, polonaises, kroegentochten en volksvermaak! Veel plezier daarbij toegewenst!

In carnavalskleding trainen verdient niet de voorkeur, vandaar dat rondom carnaval ook de trainingen komen te vervallen. Op de website staat hierover een mededeling. Uiteraard is ook de actualiteit over de wedstrijdprogramma’s op de website te vinden.

Terug naar het overzicht