•  

De ontknopingen.

Voetballen onze zomerse omstandigheden blijft een aangename bezigheid. Evenzo het aanschouwen van een voetbalwedstrijd in een heerlijke lentezon. Met het onluikende groen als decor is het in deze periode van het jaar zowel voor sporter als supporter plezierig toeven op en rond het sportveld. Bijkomend voordeel in dit stadium van de competitie is dat het er ook echt om gaat spannen! Met nog een handjevol wedstrijden voor de boeg zullen de meeste teams zich met nog meer inzet tussen de lijnen begeven. Immers er staat wat op het spel! Winst kan een hoge klassering betekenen en het voorkomen van verlies leidt wellicht tot handhaving in de klasse! Ontknopingen gaan de komende weken volgen.

Dat geldt ook voor onze Dungense teams. Zowel bij de senioren als de jeugd zijn teams die nog volop kans hebben op een kampioenschap! Aan de hand van de wedstrijdverslagen wordt u goed op de hoogte gehouden van de verrichtingen van de verschillende teams. Onze vaste (en losse) correspondenten zullen de komende tijd ongetwijfeld ook aandacht besteden aan de positie die de diverse Dungense ploegen op de ranglijst innemen.

In hun strijd om een ereplaats weten de Groen Witten zich uiteraard gesteund door hun trouwe supporters. Ook wij wensen onze voetballers en begeleiders veel geluk bij het op een sportieve en succesvolle manier afsluiten van de resterende competitiewedstrijden.

Terug naar het overzicht