•  

Laatste competitieronde.

Komend weekend spelen de senioren hun laatste competitieronde en dan zit er voor de meeste actieve spelers het seizoen 2010/2011 weer op. Een select groepje (B-1 en DD 1) gaat echter nog even door en mag zich op gaan maken voor de nacompetitie. En voor beide teams geldt dat er voldoende kwaliteit aanwezig is om -onbevangen en met geloof in eigen kunnen- serieus mee te doen in de strijd om promotie.

De jeugdafdeling sloot afgelopen zaterdag in een gezellige sfeer het seizoen af. Uiteraard brengt -ook bij jeugdige voetballers en hun begeleiders- het net mislopen van een kampioenschap of een ereprijs teleurstelling met zich mee! Maar uiteindelijk heerst er op het sportpark Jacobskamp een uitgelaten stemming vanwege het plezier dat spelers, de uiterst actieve kaderleden en ouders beleefd hebben aan de voetbalsport in het algemeen en bij onze vereniging in het bijzonder. De kampioenen kwamen dit seizoen voort uit de jongste categorie (E- en F-pupillen).

Zondag a.s. staat in het teken van de seizoensafsluiting. Een mooi moment om terug te blikken op het afgelopen voetbalseizoen en om gezamenlijk al weer te speculeren over de voetbaltoekomst die men voor ogen heeft. De nevenactiviteitencommissie gaat er ook dit keer voor zorgen dat zulks in een bijzondere gezellige sfeer gaat verlopen voor senioren en naast betrokkenen.

Veel plezier daarbij!

Terug naar het overzicht