•  

Zondag 15 mei 2011: Den Dungen Got Talent?

Den Dungen got Talent

Zondag 15 mei is het de traditionele afsluiting voetbalseizoen 2010 – 2011. Naast wellicht een sensationele ontknoping om het landskampioenschap, Ajax- FC Twente presenteren we een muzikaal middagprogramma aangeboden door louter Dungense toptalenten. Het programma heet dan ook “Den Dungen Got Talent en de programmering is als volgt:

Programma;

14.30 uur groot beeldscherm Ajax – FC Twente

15.15 uur optreden mysterie gast

15.30 uur tweede helft Ajax- FC Twente

16.30 uur Lenneke

17.00 uur Jose & Astrid – Lifedance

17.30 uur Bianca & Theo - Lifedance

18.00 uur Albert West (Bavaria United)

19.00 uur De Toppers

19.30 uur Slagerij van Kampen

20.00 uur gastoptreden

21.00 uur afsluiting

Tropische ambiance: Om in tropische sferen te komen met hopelijk veel zon hebben we gekozen voor een Tropisch Thema en Tropische Ambiance. Het clubhuis zal op professionele wijze worden aangekleed in een Tropische sfeer.

Dresscode: Tropical

Barbecue: Naast alle drankjes en hapjes bieden we iedereen tegen een kostprijs van €10,- een overheerlijke barbecue aan. De barbecue bestaat uit diverse soorten vlees, rauwkost, stokbrood, koude schotel en diverse sauzen. Kaarten voor deze barbecue kunnen alleen vooraf worden gekocht in het clubhuis.

Kaarten zijn nog te verkrijgen tot en met donderdag 12 mei.

De barbecue zal 's-middags vanaf 17.00 uur gaan branden en is alleen toegankelijk voor degene die een kaart hebben aangeschaft. Langenhuijsen Catering zal deze middag aanwezig zijn om e.e.a. in goede banen te leiden.

Kortom deze middag mag je niet missen…….. iedereen is van harte welkom.

Commissie Nevenactiviteiten

Terug naar het overzicht