•  

Den Dungen 1 vol goede moed nacompetitie in!

Alle omstandigheden in ogenschouw nemende heeft ons eerste elftal tot dusver een succesvol seizoen gedraaid. Het inpassen van nieuwe jonge krachten vergt tijd en voor een team in opbouw is het een mooie prestatie om het seizoen af te sluiten met een periodetitel die recht geeft op nacompetitie. Gesteund door de ervaren krachten zullen de jeugdige selectiespelers zich het behaalde toetje goed willen laten smaken. Het is immers bijzonder leuk om als sportman het hoogst haalbare na te streven en met je team succes te boeken! Hoofdtrainer Jan van Grinsven zal samen met zijn staf voor een gedegen voorbereiding zorgen en zijn ploeg tot het laatste moment ondersteunen om in de komende wedstrijden de gehoopte resultaten te behalen.

In de eerste ronde van de nacompetitie zal Den Dungen het opnemen tegen Nevelo uit Oisterwijk.

Op zondag 22 mei a.s. wordt om 14.30 uur uit gespeeld, terwijl de return op het sportpark Jacobskamp op woensdag 25 mei om 19.30 uur begint.

Onze eigen leden en supporters zijn ongetwijfeld benieuwd waartoe onze vaandeldragers in deze extra ronde in staat zijn. Van harte welkom allemaal om onze jongens aan te moedigen bij de komende wedstrijden!

Terug naar het overzicht