•  

Den Dungen 1 gelooft erin en gaat ervoor!

Het verloop van de laatste tien minuten van de wedstrijd Nevelo 1 – Den Dungen 1 was bizar te noemen. De details zijn inmiddels genoegzaam bekend bij eenieder die RKVV Den Dungen een warm hart toedraagt. Het uiteindelijk weggeven van een zeker zijnde voorsprong leidt dan vervolgens bij alle betrokkenen tot grote teleurstelling, frustratie, twijfel en boosheid. Tijdens of direct na een wedstrijd kunnen (emotionele) reacties ook nog eens onbegrip en afkeuring met zich meebrengen. Sportlui moeten (leren) om te gaan met tegenvallende resultaten, net zo goed als men bij uitzonderlijk positieve prestaties altijd met beide benen op de grond dient blijven te staan. Zo nodig zullen we bij onze vereniging elkaar daarbij ondersteunen!

Vanaf dit moment dient alle aandacht weer uit te gaan naar de belangrijke wedstrijd die komen gaat. Nu we de zaak even hebben kunnen laten bezinken, is duidelijk geworden dat onze spelersgroep en technische staf gezamenlijk tot de conclusie gekomen zijn dat er nog steeds kansen liggen om deze ronde van de nacompetitie door te komen.

Woensdag 25 mei (aanvang 19.30 uur Jacobskamp) staat de return op het programma. In de wetenschap dat je in tien minuten deze tweekamp niet wenst te verliezen, zal de Dungense ploeg zich willen revancheren voor de misstap van afgelopen zondag. De technische staf gaat er samen met de beschikbare selectiespelers alles aan doen om in de thuiswedstrijd een goed resultaat neer te zetten. De opdracht is duidelijk: in teamverband met veel inzet en met het aanwezige voetbalvermogen drie goaltjes meer maken dan de tegenpartij. Als de wil en het geloof er zijn, liggen er kansen voor Den Dungen om toch nog de volgende ronde te halen. En dat geloof is er!

Met name de spelers zullen aan hun begeleiders en de trouwe supporters nog een keer willen laten zien waartoe men in staat is. Den Dungen 1 gaat ervoor!

We gaan weer met zijn allen achter onze vaandeldragers staan en rekenen –vertrouwend op de kwaliteiten die we in huis hebben- op een bevredigend resultaat!

Welkom supporters en succes spelers en begeleiders!

Terug naar het overzicht