•  

Maand mei geslaagde activiteitenmaand

De maand mei kenmerkt zich ook bij onze voetbalvereniging als een echte activiteitenmaand. Nou hebben wij door het jaar heen met onze actieve nevenactiviteitencommissie sowieso geen klagen over gezellige bijeenkomsten. In mei echter werden met het zeer geslaagde pupillenweekend, een goed georganiseerde jeugdvoetbalclinic, de seizoensafsluitingen voor jeugd en senioren en een in een buitengewoon prettige sfeer verlopen vrijwilligersdag successen geboekt. Gelet op de enthousiaste, positieve reacties en uitingen van dank en waardering mogen we constateren dat het met de goede sfeer en onderlinge verhoudingen wel goed zit binnen onze club.

Na afloop van de jeugdvoetbalclinic en voorafgaand aan de vrijwilligersbijeenkomst werd er afscheid genomen van selectiespelers Giel Dalessi en Nicky van Lamoen en hoofdtrainer Jan van Grinsven. Gedurende een aantal seizoenen heeft men de beste krachten voor onze club gegeven en op het hoogste niveau de goede naam van onze club uitgedragen. Onder applaus van de aanwezigen (waaronder de teamgenoten en staf van Den Dungen 1/2 en de hoofdsponsor) werden dankwoorden gesproken en attenties overhandigd. Dank aan jullie allen en veel geluk toegewenst voor de toekomst!

Afscheid werd er ook genomen van hoofdsponsor All Communications waarmee op een uiterst plezierige manier is samengewerkt. Gedurende vijf seizoenen steunden ze onze vereniging. Met Staete Makelaars werd meteen ook de nieuwe hoofdsponsor geïntroduceerd. Met het aangaan van een driejarige overeenkomst werd het vertrouwen in elkaar uitgesproken.

Tijdens de vrijwilligersbijeenkomst werd dank gezegd aan alle vrijwilligers die onze vereniging in het seizoen 2010-2011 tot steun waren. Eervolle vermeldingen waren er voor Rita v.d. Aa, Jeannette Mutsaars, Hemke v.d. Aa en Rico v.d. Dungen voor vele jaren commissiewerk.

De titel vrijwilliger van het jaar ging dit keer naar Rien van den Broek. Bepaald geen onbekende binnen onze vereniging. Eerder al werd hij vanwege zijn buitengewone inzet voor de club benoemd tot lid van verdienste. Vanwege de vele taken die hij in het afgelopen seizoen (trainer /begeleider tweede elftal, D-1, F-puplllen, jeugdcoördinator D-pupillen en weekenddienst) op zich nam, gaven veel collega-vrijwilligers hun stem aan Rien.

Naast de door de vereniging georganiseerde activiteiten ondernamen ook de afzonderlijke teams initiatieven om door middel van uitstapjes en gezellige bijeenkomsten het voetbaljaar af te sluiten. Ook in het nieuwe seizoen zal er bij onze voetbalclub naast het voetbal voldoende ruimte zijn voor andere activiteiten ter verhoging van de sfeer en versterking van de onderlinge band.

Terug naar het overzicht