•  

Rick Roefs plotseling overleden.

Diep geschokt zijn wij door het bericht dat op 28 juli 2011 ons jeugdlid Rick Roefs op 17 jarige leeftijd is overleden.

Behalve speler van de A-1 junioren was Rick ook trainer/begeleider van onze F-pupillen. Rick is de zoon van onze secretaris Toon en vrijwilligster Jeanny en de broer van Tim en Stef, die eveneens bij onze voetbalvereniging actief zijn.

Het was voor begeleiders en teamgenoten een voorrecht om samen met hem te mogen trainen en de wekelijkse wedstrijden te spelen. Immers Rick was het toonbeeld van sportiviteit en gedrevenheid. Een jongen, die je er maar al te graag bij hebt in je voetbalelftal. Bovendien een speler met kwaliteiten, want al enkele seizoenen op een rij werd hij een jaartje eerder doorgeschoven naar een hoger standaardteam. Afgelopen seizoen speelde hij zelfs als 16-jarige enkele keren mee met het eerste elftal.

In het veld stond Rick zijn mannetje. In de laatste linie kwam zijn onverzettelijkheid goed van pas. Stevig en degelijk voetbal was wel aan hem besteed, maar bovenal was het toch genieten om te zien hoezeer hij met zijn geweldige voetbalinzicht zijn bijdrage aan de teamprestatie leverde. Hij zou zijn teamgenoten nooit in de steek laten; altijd toonde hij de bereidheid extra werk op te knappen zonder daar zelf aandacht voor op te eisen. Het maakte hem tot een geliefd persoon bij de voetbalvereniging in het algemeen en binnen zijn eigen spelersgroep in het bijzonder.

Naast een actieve beoefenaar van de voetbalsport was Rick ook een gewaardeerd kaderlid. Als beginnend junior toonde hij al aan over de vaardigheid te beschikken zijn voetbalkennis op een plezierige manier over te kunnen brengen op de jongste voetballers van onze vereniging. Ook op dit gebied bleven zijn kwaliteiten niet onopgemerkt binnen onze club. In het nieuwe seizoen zouden dan ook de F-1 (trainer/begeleider) en F-2 (trainer) aan hem worden toevertrouwd.

Een aardige, vlotte en sportieve jongeman is van ons heen gegaan. We gaan hem allemaal ontzettend missen!

Wij wensen de familie Roefs veel sterkte om dit zware verlies te dragen.

De avondwake wordt gehouden op woensdag 3 augustus om 19.00 uur in de St. Jacobus de Meerdere kerk te Den Dungen. De uitvaart is op donderdag 4 augustus om 10.30 uur in voornoemde kerk

Terug naar het overzicht