•  

Bijeenkomsten trainers en begeleiders

Direct na de start van de competitie willen we vanuit Voetbalzaken graag met alle kaderleden een eerste bijeenkomst beleggen om een aantal praktische zaken (coördinatie, opleiding, gedragsregels, kledingbeheer, wedstrijdzaken etc.) af te stemmen.

Naast organisatorische afstemming van zaken is er uiteraard ook ruimte voor de inbreng van onze begeleiders en trainers. Knelpunten kunnen benoemd worden en ideeën aangedragen. Dat alles vanuit het oogpunt om actief voetballende leden en de kaderleden optimaal plezier te bieden in de voetbalsport en in hun begeleidingsrol.

De bijeenkomsten duren maximaal een uur en worden gehouden in de kantine Jacobskamp. Kaderleden ontvangen per e-mail ook nog een uitnodiging via de coördinatoren. Daarbij zal informatie over “Omgaan met elkaar” (een van de te bespreken onderwerpen) worden bijgevoegd.

Maandag 19 september 2011 van 18.30 tot 19.30 uur (in aanwezigheid van juniorencoördinator, opleidingfunctionaris, wedstrijdzaken): Juniorenleiders en- trainers (A-B-C)

Maandag 19 september 2011 van 20.00 tot 21.00 uur (in aanwezigheid van coördinator lagere senioren en wedstrijdzaken): Leiders lagere senioren (DD 4 tm 10)

Woensdag 21 september 2011 van 19.30 tot 20.30 uur (in aanwezigheid van D-E-F coördinatoren, opleidingsfunctionaris en wedstrijdzaken): Pupillenleiders en trainers (D-E-F)

Terug naar het overzicht