•  

Fred Rutten trainer van RKVV DEN DUNGEN?

UPDATE TUSSENSTAND:

Momenteel staat RKVV Den Dungen op plek 5! We blijven dus kans houden op de hoofdprijs, maar dan dienen we in de komende weken nog wel meer aanmelders krijgen.

GA DUS SNEL NAAR DE ONDERSTAANDE LINK

Als lid van R.K.V.V. DEN DUNGEN kun je gratis deelnemen aan de Bavaria United loterij waardoor je grote kans hebt om prijzen te winnen, waaronder een Samsung notebook, Sony PlayStation 3, Nikon digitale camera, camcorder of Samsung LCD TV. Naast deze prachtige prijzen willen we als club ook graag de hoofdprijs winnen.

Wanneer onze club de meeste leden aanmeldt, dan winnen we een geheel verzorgde Bavaria United avond op de club. Dit betekent dat Fred Rutten op ons sportpark een clinic komt geven aan onze selectie. Ook winnen we dan een feestavond met de mooie Bavaria Babes en leuke artiesten.

Kortom: een gezellig knalfeest dat wij graag willen winnen! Stem dus snel op R.K.V.V. DEN DUNGEN via de onderstaande link!

* De tussenstand wordt elke vrijdag op www.bavariaunited.nl bijgewerkt.

* De prijzen worden mede mogelijk gemaakt door de VriendenLoterij. Door deelname aan deze actie ga je er mee akkoord dat de VriendenLoterij je eenmalig mag benaderen om mee te spelen voor je eigen club.

Meer informatie: http://www.bavariaunited.nl/#/programma/loterij

Terug naar het overzicht